Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g3200g5440kcal288g272g352g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3600g2160kcal54g468g3.6g32.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)80g720kcal0g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g18884kcal738g1627.2g1033.6g85.2g
Valittu annoskoko9080g9442kcal369g813.6g516.8g42.6g
Annoskoko puolitettuna4540g4721kcal184.5g406.8g258.4g21.3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583