Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7196g10362kcal1583.1g0g431.8g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola802g1283kcal64.1g32.1g104.2g0g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g802g2726kcal112.2g0g248.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g28893kcal3526g91.2g1570.2g9.6g
Valittu annoskoko9080g14447kcal1763g45.6g785.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna4540g7223kcal881.5g22.8g392.6g2.4g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955