Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi185g389kcal15.8g70.5g5.6g50.1g
Vesi, vesijohtovesi 5011g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2506g1908kcal47.1g388.4g5g25.1g
Hirvenjauheliha oma saalis1253g1403kcal275.6g0g37.6g0g
Rypsiöljy 125g1108kcal0g0g125.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g9616kcal677g917.8g347g150.4g
Valittu annoskoko9080g4808kcal338.5g458.9g173.5g75.2g
Annoskoko puolitettuna4540g2404kcal169.3g229.5g86.8g37.6g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467