Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2671g5914kcal467.4g0g454g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4674g844kcal26.2g116.8g18.7g32.7g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss267g895kcal58.8g0.3g74.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1335g4408kcal26.7g40.1g467.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g134g513kcal44.1g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g25146kcal1246.4g314.4g2104.6g65.4g
Valittu annoskoko9080g12573kcal623.2g157.2g1052.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna4540g6286kcal311.6g78.6g526.2g16.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134