Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4800g10629kcal840g0g816g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale120g72kcal12g6g0.4g87.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 800g2393kcal144g9.6g200g0g
Pinaatti 2000g267kcal32.4g8g6g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g29491kcal2289.2g98.4g2227.2g243.6g
Valittu annoskoko9080g14746kcal1144.6g49.2g1113.6g121.8g
Annoskoko puolitettuna4540g7373kcal572.3g24.6g556.8g60.9g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894