Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3808g1066kcal22.9g226.6g7.6g95.2g
Kesäkurpitsa2673g454kcal10.7g66.8g16g18.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1804g2995kcal342.8g0g180.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g40g361kcal0g0g40.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 33g101kcal0g24.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g33g1kcal0g0.3g0.3g0g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g9955kcal752.8g637g488.8g227.8g
Valittu annoskoko9080g4978kcal376.4g318.5g244.4g113.9g
Annoskoko puolitettuna4540g2489kcal188.2g159.3g122.2g57g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515