Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g3200g7040kcal608g0g544g0g
Sika-nautajauheliha1600g3536kcal280g0g272g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g800g240kcal8g32g2.4g0g
Nokkonen (100g)400g144kcal23.6g5.2g2.8g16.4g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g400g1208kcal71.6g194g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g30364kcal2346.8g921.4g1947g54.4g
Valittu annoskoko9080g15182kcal1173.4g460.7g973.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna4540g7591kcal586.7g230.4g486.8g13.6g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813