Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1038g291kcal6.2g61.8g2.1g26g
Lehtiselleri 399g51kcal4.5g4.4g0.8g4g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow6389g1278kcal63.9g223.6g25.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g559g559kcal22.4g111.8g2.2g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g56g63kcal0.4g12.9g0g0g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
Sipuli 439g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Oliiviöljy 112g989kcal0g0g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g7124kcal215.8g955.8g287.6g77.6g
Valittu annoskoko9088g3562kcal107.9g477.9g143.8g38.8g
Annoskoko puolitettuna4544g1781kcal54g239g71.9g19.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063