Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g639g3836kcal134.2g42.2g345.2g0g
Soijajauhot, Soyolk479g1918kcal187g76.7g95.9g57.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2344g3352kcal293g7g241.4g0g
Leivinjauhe 213g374kcal11.1g80.5g0g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 192g1293kcal51.5g13.2g111.2g23.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1705g2199kcal71.6g86.9g170.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)128g13kcal1.9g0g0.8g108.7g
Vehnälese 192g438kcal25.5g29.5g8.6g71.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3196g9589kcal735.1g0g735.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g46021kcal3021.8g672g3417.4g525.6g
Valittu annoskoko9088g23010kcal1510.9g336g1708.7g262.8g
Annoskoko puolitettuna4544g11505kcal755.5g168g854.4g131.4g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035