Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1596g10052kcal0g0g1116.9g0g
Sokeri 1085g4404kcal0g1083.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g204kcal0g50.5g0g0g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.5g0g0.2g
Maissitärkkelys 357g1273kcal1.3g307.4g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2904g9964kcal295.9g2032.7g34.8g101.6g
Soijamaito (alpro soja)638g313kcal23.6g23.6g14g0g
Mansikkahillo 734g1661kcal4.1g395.9g0.7g6.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)255g1608kcal0g0g178.7g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu281g98kcal1.4g23.9g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g1149g4595kcal0g1148.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g68478kcal656.6g10162.4g2697.2g216.8g
Valittu annoskoko9088g34239kcal328.3g5081.2g1348.6g108.4g
Annoskoko puolitettuna4544g17120kcal164.2g2540.6g674.3g54.2g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423