Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g2138g6843kcal295.1g1240.2g68.4g175.3g
Voi, 1 tl, 5 g321g2342kcal3.2g3.2g256.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 214g734kcal21.8g149.7g2.6g7.5g
Maito, Kevyt2138g984kcal68.4g102.6g32.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4277g12830kcal983.6g0g983.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g47463kcal2744.2g2991.4g2686.6g365.6g
Valittu annoskoko9088g23732kcal1372.1g1495.7g1343.3g182.8g
Annoskoko puolitettuna4544g11866kcal686.1g747.9g671.7g91.4g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336