Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6402g4050kcal192g307.3g224.1g0g
Kananmuna kuoreton 469g670kcal58.7g1.4g48.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)2134g683kcal70.4g96g0g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g11220kcal642.2g911.8g544.4g0g
Valittu annoskoko9088g5610kcal321.1g455.9g272.2g0g
Annoskoko puolitettuna4544g2805kcal160.6g228g136.1g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716