Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4264g14498kcal85.3g127.9g1492.5g0g
Sokeri 453g1839kcal0g452.6g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja2132g3411kcal155.6g341.1g149.2g0g
Lakka2132g896kcal29.8g166.3g10.7g78.9g
Liivate 107g372kcal91.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g42032kcal724g2175.8g3305g157.8g
Valittu annoskoko9088g21016kcal362g1087.9g1652.5g78.9g
Annoskoko puolitettuna4544g10508kcal181g544g826.3g39.5g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843