Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5321g1756kcal175.6g260.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2128g7303kcal216.9g1489.8g25.5g74.5g
Rypsiöljy 458g4047kcal0g0g457.6g0g
Kananmuna kuoreton 905g1290kcal113.1g2.7g92.7g0g
Sokeri 266g1080kcal0g265.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g30951kcal1011.2g4038g1151.6g149g
Valittu annoskoko9088g15475kcal505.6g2019g575.8g74.5g
Annoskoko puolitettuna4544g7738kcal252.8g1009.5g287.9g37.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071