Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4799g1333kcal57.1g194.8g9.6g100.8g
Sokeri 408g1656kcal0g407.5g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g640g198kcal0g64g0g0g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g6429kcal118.2g1341g19.6g202.6g
Valittu annoskoko9088g3215kcal59.1g670.5g9.8g101.3g
Annoskoko puolitettuna4544g1607kcal29.6g335.3g4.9g50.7g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227