Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha452g750kcal85.8g0g45.2g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 226g145kcal7.2g10.9g7.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%57g158kcal16.4g1.4g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g2421kcal245g30.6g146g2g
Valittu annoskoko909g1210kcal122.5g15.3g73g1g
Annoskoko puolitettuna455g605kcal61.3g7.7g36.5g0.5g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722