Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl180g809kcal12.8g115g34.1g5.9g
Voi 72g522kcal0.9g0.3g58.4g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g270g917kcal5.4g7.3g97.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g180g485kcal14.4g21.6g35.9g0g
Sokeri 76g310kcal0g76.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka9g36kcal0g8.9g0g0g
Kinuskikastike 90g381kcal0.8g50.9g19.3g0g
Daim 56g25g137kcal0.9g15.1g8.1g0g
Liivatelehti, gelatiini7.6g27kcal6.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g7245kcal83.4g590.8g505.8g11.8g
Valittu annoskoko909g3623kcal41.7g295.4g252.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna455g1811kcal20.9g147.7g126.5g3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939