Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 375g145kcal3.2g29.3g0.6g6.7g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g150g186kcal4.8g6.2g15.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g708kcal17.4g72.2g36.6g13.4g
Valittu annoskoko909g354kcal8.7g36.1g18.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna455g177kcal4.4g18.1g9.2g3.4g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153