Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl13g10kcal0.5g1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 412g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g756kcal18.6g104.6g25g10.8g
Valittu annoskoko909g378kcal9.3g52.3g12.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna455g189kcal4.7g26.2g6.3g2.7g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615