Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g91kcal0g0g10.1g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 300g232kcal52.6g0g2.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g150g240kcal27g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1284kcal165.4g26.8g55.4g13.2g
Valittu annoskoko909g642kcal82.7g13.4g27.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna455g321kcal41.4g6.7g13.9g3.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895