Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g131g186kcal39.4g0g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g15kcal0.3g0.2g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g94g84kcal2.8g3.3g6.6g0.7g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g38g45kcal1.2g1.8g3.7g0g
Vihreä papu 75g24kcal1.5g3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1819g993kcal97.2g69.6g33.4g13g
Valittu annoskoko910g496kcal48.6g34.8g16.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna455g248kcal24.3g17.4g8.4g3.3g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939