Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4400g15840kcal572g3080g92.4g154g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 400g2123kcal1.2g2g240g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ohrasuurimo 160g516kcal13.2g101g3.2g12.2g
Lihaliemi laimennettu 400g76kcal0g12g2.4g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl300g2700kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18180g46552kcal1572.4g6573.4g1458.4g367g
Valittu annoskoko9090g23276kcal786.2g3286.7g729.2g183.5g
Annoskoko puolitettuna4545g11638kcal393.1g1643.4g364.6g91.8g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334