Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl78g702kcal0g0g78g0g
Vesi4201g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3001g900kcal30g180.1g6g30g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 600g1002kcal45g24g78g15.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g840g1798kcal86.5g317.6g20.2g62.2g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18192g9279kcal339g1137.4g366.6g230g
Valittu annoskoko9096g4640kcal169.5g568.7g183.3g115g
Annoskoko puolitettuna4548g2320kcal84.8g284.4g91.7g57.5g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568