Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.7g0.2g0.5g
Margariini 60%, kultarypsi 11g58kcal0g0g6.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Tonnikala öljyssä 10g19kcal2.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa15g44kcal3.4g0g3.4g0g
Kevytkerma22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g445kcal20g21.8g30.8g1g
Valittu annoskoko91g223kcal10g10.9g15.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g111kcal5g5.5g7.7g0.3g
Arvot/100g100g245kcal11g12g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726