Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.7g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g6.5g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai13g46kcal1.6g9.2g0.3g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g377kcal10.4g31.6g23.6g2.2g
Valittu annoskoko91g189kcal5.2g15.8g11.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna46g94kcal2.6g7.9g5.9g0.6g
Arvot/100g100g207kcal5.7g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197