Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore30g9kcal0.2g1.7g0g0.4g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri13g52kcal0g12.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g38g145kcal2.7g19.2g6.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g412kcal5.8g67.4g12.4g2.2g
Valittu annoskoko91g206kcal2.9g33.7g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna46g103kcal1.5g16.9g3.1g0.6g
Arvot/100g100g226kcal3.2g37g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847