Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g58g82kcal8.7g1.7g5.3g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g18g26kcal0.5g0.4g2.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g15g23kcal0.4g0.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g261kcal19.2g5.4g19.8g0.2g
Valittu annoskoko91g130kcal9.6g2.7g9.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g65kcal4.8g1.4g5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.5g3g10.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070