Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g18g63kcal2.5g12.3g0.4g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku,tuore 100g26g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 5.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.5g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g13g37kcal2.5g0g3g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g224kcal11g27.6g7.4g2g
Valittu annoskoko91g112kcal5.5g13.8g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna46g56kcal2.8g6.9g1.9g0.5g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352