Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g28g62kcal3.1g2.5g4.5g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suolapähkinä 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g178kcal7.8g11.8g11.4g1.4g
Valittu annoskoko91g89kcal3.9g5.9g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g45kcal2g3g2.9g0.4g
Arvot/100g100g98kcal4.3g6.5g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125