Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.29g102kcal3.9g19.8g0.7g1.1g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)26g8.6kcal0.9g1.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g558kcal10g85g19.6g2.8g
Valittu annoskoko91g279kcal5g42.5g9.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g140kcal2.5g21.3g4.9g0.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450