Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 63g90kcal10g0g5.6g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g295kcal21.6g3.6g21.6g1.2g
Valittu annoskoko91g147kcal10.8g1.8g10.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g74kcal5.4g0.9g5.4g0.3g
Arvot/100g100g162kcal11.8g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230