Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa39g39kcal4.3g1.2g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml3.9g0.8kcal0.3g0g0g0g
Välipalakeksi, digestive 21g90kcal1.4g12.4g3.8g0.7g
Maitorahka, milbona (500g)3.5g2.4kcal0.4g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g2.3g6.8kcal0g1.3g0g0.9g
Hermesetas-jauhe0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g382kcal17g31.6g20.6g3.6g
Valittu annoskoko91g191kcal8.5g15.8g10.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna46g96kcal4.3g7.9g5.2g0.9g
Arvot/100g100g210kcal9.3g17.3g11.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500