Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g26g6.5kcal0.4g1.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g195kcal17g4g12g0.6g
Valittu annoskoko91g97kcal8.5g2g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g49kcal4.3g1g3g0.2g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822