Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g25g19kcal4.2g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g31g21kcal0.5g4.7g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g19g5.6kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g113kcal10.8g12.2g2g1.2g
Valittu annoskoko91g56kcal5.4g6.1g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g28kcal2.7g3.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.7g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556