Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK16g27kcal1.6g1.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g107kcal5g10.8g4.8g1.8g
Valittu annoskoko91g54kcal2.5g5.4g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g27kcal1.3g2.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g5.9g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174