Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g20g16kcal0.3g1.3g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.1g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g5.2g14kcal1g0.1g1.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g12g40kcal0.8g9.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g260kcal12g21.6g14g0.8g
Valittu annoskoko91g130kcal6g10.8g7g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g65kcal3g5.4g3.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6.6g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924