Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali29g6kcal0.3g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g27g74kcal4.7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g253kcal12.8g3.2g20.8g1.4g
Valittu annoskoko91g127kcal6.4g1.6g10.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g63kcal3.2g0.8g5.2g0.4g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459