Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g19g62kcal3g11.6g0.4g1.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g271kcal17.6g27.2g9.8g3g
Valittu annoskoko91g136kcal8.8g13.6g4.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g68kcal4.4g6.8g2.5g0.8g
Arvot/100g100g149kcal9.6g14.9g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957