Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g22g22kcal4.4g0.5g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni22g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)22g13kcal0.2g1g0.9g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli11g20kcal0.7g0.4g1.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g159kcal12g6.6g13.2g1g
Valittu annoskoko91g79kcal6g3.3g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g40kcal3g1.7g3.3g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.6g3.6g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522