Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g105kcal8.8g0g7.9g0g
Maissi jyvät 38g54kcal1.1g9.6g0.9g1.4g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g362kcal22.6g20g20.8g3g
Valittu annoskoko91g181kcal11.3g10g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g91kcal5.7g5g5.2g0.8g
Arvot/100g100g198kcal12.4g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729