Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g45g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g55kcal1.4g6.2g2.6g3.2g
Valittu annoskoko91g28kcal0.7g3.1g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g14kcal0.4g1.6g0.7g0.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886