Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g15g35kcal1.6g0.4g2.9g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g11g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g11g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g15g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g106kcal4.2g4.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko91g53kcal2.1g2.4g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g27kcal1.1g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.6g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577