Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tumma makarooni (Torino)15g52kcal2.4g9.5g0.4g0.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 14g14kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Ketsuppi 3.3g3kcal0g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g230kcal14.4g25.8g7.2g2.8g
Valittu annoskoko92g115kcal7.2g12.9g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g58kcal3.6g6.5g1.8g0.7g
Arvot/100g100g126kcal7.9g14.1g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069