Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 13g40kcal3.6g0.3g2.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Siirappi 4.6g14kcal0g3.4g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g20g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Rusina 2.6g7.7kcal0.1g1.6g0g0.3g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 2.8g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g192kcal9.4g25.2g5.6g1g
Valittu annoskoko91g96kcal4.7g12.6g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal2.4g6.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428