Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g38kcal0g9.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.2kcal0.4g0g2.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3.4g11kcal0.3g1.8g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g490kcal4.4g27g45.4g0.2g
Valittu annoskoko92g245kcal2.2g13.5g22.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g123kcal1.1g6.8g11.4g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.8g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761