Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 25g10kcal0.2g1.7g0g0.6g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Viinietikka 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g25g79kcal2.8g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g228kcal7.2g6.6g12.6g2.6g
Valittu annoskoko91g114kcal3.6g3.3g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal1.8g1.7g3.2g0.7g
Arvot/100g100g125kcal3.9g3.6g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310