Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g28g28kcal4.8g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika keltainen 12g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g1.4g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g111kcal11.2g3g5.8g0.6g
Valittu annoskoko92g55kcal5.6g1.5g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g28kcal2.8g0.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152