Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g17g60kcal2.3g11.6g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma15g18kcal0.5g0.7g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Maitorahka, milbona (500g)19g13kcal2.3g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g19g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g308kcal13.2g33.4g13.4g1.2g
Valittu annoskoko91g154kcal6.6g16.7g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g77kcal3.3g8.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g169kcal7.2g18.3g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276