Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)45g15kcal1.5g2g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6g44kcal0g0g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g408kcal8.4g68.4g10.2g1.8g
Valittu annoskoko91g204kcal4.2g34.2g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g102kcal2.1g17.1g2.6g0.5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172