Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 29g7.1kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl7.8g13kcal1.4g0.1g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g68kcal4g3.2g4g2g
Valittu annoskoko92g34kcal2g1.6g2g1g
Annoskoko puolitettuna46g17kcal1g0.8g1g0.5g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.7g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104